Home Ľ Over ons

Over ons

Vertaalbureau La France werkt uitsluitend met beroeps beŽdigde vertalers en tolken. Zij zijn gespecialiseerd in een bepaald gebied: juridisch of anderszins. Alle tolken en vertalers zijn tevens native speaker. Wij vertalen teksten op niveau, vakkundig, met stijl en inzicht.

Snelheid en service

Meestal moeten vertaalopdrachten snel klaar zijn. Vertaalbureau La France biedt u snelheid en service. In overleg met u stellen we een deadline vast. We doen het werk snel en binnen de afgesproken tijd.

Bovendien is La France flexibel. Vereist uw project onverwacht extra werkzaamheden? Vertaalbureau La France springt hier soepel op in. Bijvoorbeeld door telefonisch contact te houden met relaties in Frankrijk, brieven te schrijven, problemen op te lossen of telefonisch te tolken.

Vereniging Zelfstandige Vertalers 

Vertaalbureau La France is lid van de Vereniging Zelfstandige Vertalers (VZV). Het lidmaatschap is een keurmerk voor kwaliteit. De toelatingseisen zijn streng. Leden delen kennis en ervaring met elkaar door intervisie. Als lid van de VZV kan La France altijd een beroep doen op hooggekwalificeerde vertalers en tolken van de vereniging.

DaniŤle Budry

DaniŤle Budry volgde de tolk-vertalers opleiding en diverse opleidingen in juridisch vertalen. Sinds 1992 is zij werkzaam als beroeps beŽdigd tolk-vertaler.

DaniŤle Budry streeft naar de beste kwaliteit voor vertalingen en tolkopdrachten op juridisch gebied. Zij deed de Bachelor Rechten aan de Universiteit van Rouen. Zij heeft het eerste jaar van de Master Notarieel recht aan de Universiteit van Toulouse gevolgd.

Daarna heeft ze de seminars van Socrate Huysmans gevolgd. Deze waren toegespitst op de vergelijking van het Nederlandse rechtssysteem met het Franse rechtssysteem. Deze bieden de laatste ontwikkelingen op juridisch gebied en een verdieping van de vertaalvaardigheden.

Register BeŽdigde Tolken en Vertalers

DaniŤle Budry is ingeschreven in het Register BeŽdigde Tolken en Vertalers onder nummer 2155. Uitsluitend tolken en vertalers met een gedegen opleiding kunnen zich inschrijven. Daarnaast moeten ze aantonen dat ze kwalitatieve permanente educatie volgen.

 
Algemene Voorwaarden Copyright Privacy Statement